olleusa.blogg.se

Tja! Mitt namn är Olle Berggren och är 18 år gammal. På den här bloggen kommer du kunna följa mitt år som utbytesstudent i USA hos mina värdpappor Will & David som bor i Charlottesville, Virginia.

YFU meeting, Wedding och hiking

Hejhejhej!
Igår var en fullspäckad dag i Richmond. Började med att det var en YFU area träff kl 10 i Richmond. Det var jag, en tysk tjej från CHS aswell, en dansk kille, en dansk tjej, en schweizisk tjej, en thailändsk tjej och en kineses kille. Vet ej vilka skolor de andra går i, men ingen vi möter iallafall haha. Värdföräldrar var där också, både W & D var där och några från de andra utbytesstudenterna. Det var rätt kul, lite långdraget men träffa några sköna personer. Speciellt danskarna och den schweiziska tjejen :) 
Efter det var det dags för bröllop! Köpte en ny kavaj påvägen dit också! Tog tyvärr ingen bild på den, kommer förhoppningvis nästa gång jag använder den. Okej så bröllopet; till att börja med, huset var heeeelt sjukt!! Det var ett hus som hon som gifte sig kände damen som bodde där. Hela området var huuur flådigt som helst och huset var som ett slott. 
Inte världens bästa bild men detta är bakgården på huset. 
Ceremonin var också hur fin som helst. Will skötte sig riktigt bra ;-) maten var jätte god och vi hade en bra kväll.

Idag var vädret hur fint som helst! Så vi bestämde oss för en liten hiking trip upp i bergen. Vi köpte lunch, ciabatta med färsk mozzarella, prosciutto, soltorkad tomat & ruccola valde jag, och tog oss till starten för hike leden. Vi gick ca 45 min upp och utsikten när vi väl kom fram var fantastisk!! Det var hur fint som helst.


På väg upp


The view


Standard posen (lite missnöjd med formen dock, fiasko)



Såklart kan jag inte låta bli lite bergsklättring ;-) (trots att det är imot YFUs regler) YOLO


Fina blommor som Will hitta påvägen ner

Och nu, tror eller ej, är det football som gäller! Som ni kanske har förstått nu så är det myyyyycket football som gäller under helgen haha ;-) fredagar = high school gameday. Lördagar = college gameday. Söndag = NFL gameday. Man skulle ju kunna säga att man trivs... ;-D
8.30 ikväll spelar Steelers, så sitter och laddar för det nu!! 

Det var allt för nu, har haft en fantastisk helg (som vanligt). Hoppas alla har det lika bra där hemma!
Deuces 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Mamma
skriven :

Vilken fin sommar ni har fortfarande. Här börjar det så smått nalkas lite höst. Men sommaren har verkligen hängt sig kvar här länge. Har njutigt av varma solstrålar nu i helgen. Härligt! Ni hinner med mycket minst sagt på helgerna. Vilket bra sammanträffande att både bröllopet och yfu-träffen var i Richmond. Fina bilder från hikingen, vilken natur och vilka fina vilda blommor. Ha det bra och kram från mamma

2 Pappa
skriven :

Inget dåligt mansion!!! Riktigt snyggt med all sten.
Hur många var med på bröllopet? Träffade du några sköna dudes?
Underbara bilder!
Kram

3 Lotta
skriven :

Wow vilka bilder! Vilken härlig vandringsled & utsikt! Var det några ni kände som Will vigde eller hängde ni andra bara på? :-)

Svar: Det var en kompis till dem som gifte sig :-)
olleusa.blogg.se