olleusa.blogg.se

Tja! Mitt namn är Olle Berggren och är 18 år gammal. På den här bloggen kommer du kunna följa mitt år som utbytesstudent i USA hos mina värdpappor Will & David som bor i Charlottesville, Virginia.

Hiking with the choir

Hallåhallå!
Idag var en riktigt fin dag! Klarblå himmel och kanske runt 22 grader (22 ;) 
Vaknade klockan 8 för att göra iordning mig, tjejerna började komma runt 8.45 då vi skulle ta oss mot Humpback rocks klockan 9. Jag känner inte många från den kören, ett fåtal som jag träffat nån gång i skolan, och Hope var med. Så iallafall 1 som jag känner bra! 
Efter en ca 45 min vandring i en ganska kraftig uppförs lutning var vi framme, and wow!! Det var så sjuukt vackert där! Utsikten är magisk och Klippan är riktigt cool. I princip stup rakt ner. En lite läskig sak är dock att en flicka ramlade ner där för bara någon vecka sen och dog. Riktigt tragiskt. Så det gäller att vara försiktig! Något jag inte var så bra på dock, kunde inte motstå att klättra lite och jag tog mig ganska långt ut på klippväggarna! Det var riktigt coolt. Love it.


Utsikten är verkligen magisk!


Standard posen ;-)


Will och hans kör, plus me!

Jag och W

Och här sitter jag och chillar och njuter av utsikten! 

Efter åkte vi alla tillbaka till oss för att äta lunch och spela lite boule, crocket etc. Det var hur trevligt som helst :-) 
Kl 1 var det dock dags för football!!! Steelers spelade, denna vecka i London, mot Minnesota vikings. Det var en riktigt spännande match som avgjordes med 20 sek kvar. Pittsburgh förlora... Hade bollen och en sista chans att göra TD med 10 yards från endzone. Men de misslyckades tyvärr och förlora och är nu 0-4... Riktigt tungt. Finns bara ett alternativ för nästa vecka; VICTORY!! 

Riktigt skönt med ledigt imorgon också! Ta en sovmorgon, vila och sen är det träning at 3 pm. Ny vecka, nya tag! Lets go.
Hoppas ni alla för en känsla av hur jag har det här genom dessa blogg inlägg :-) gör mitt bästa för att få med så mycket som möjligt. Ha det bäst! 
Höres

Första hemmamatchen!!

Blev tyvärr en förlust. Var en riktigt spännande och rolig match dock! Garanterat den roligaste matchen jag någonsin spelat. Slutresultatet blev 13-14... Hur segt är inte det. Ännu värre blir det när vi låg under med 14-0 i halvtid och tillbaka efter 2 touchdowns till 13-14. Allt vi behövde göra var att sparka in 1 extra poäng och matchen skulle vara oavgjord med ca 8 min kvar. Men Coach valde istället att försöka gå för 2 extra poäng. Vi misslyckades och det var 13-14. Ett riktigt kasst beslut enligt mig... Vi var inne i ett riktigt bra flow och tror att vi lätt hade kunnat ta tillbaka bollen och sen avgöra om det hade vart 14-14. Istället kunde de försvara sin ledning och spela safe och låta klockan rulla ner. Ah well, förutom att vi förlora, matchen var magisk!! Våra hemma matchställ är garanterat de coolaste någonsin och det var huuur mycket folk som helst på läktarna!!! Det är obeskrivligt hur sjukt taggad man blir när man vet att i princip hela skolan är där och kollar. Jag fick spela massvis aswell! Dock inga passar som vanligt... Var riktigt nära att få en dock, som skulle blivit TD. Jag brände min corner (killen som försöker försvara mig) och var helt öppen på en "go route", man springer bara rakt fram på den routen, om QBn hade passat till mig hade jag fångat den ca 5 yards från end zone och hade gjort Touchdown. Istället passa han till en reciever i mitten som inte var beredd så bollen gick över honom. Jag var ute till höger vid sidlinjen och försökte hinna in till mitten för att fånga bollen som inte var menad till mig, och var riktigt riktigt nära... Var precis så att jag inte han så det var synd. Men i det stora hela var detta en fantastisk upplevelse och jag längtar redan till nästa hemmamatch som är homecoming matchen om 2 veckor!! Nästa vecka spelar vi mot Monticello, David's skola! Riktigt viktig match som ni kanske förstår ;-) 
Warm-ups
Börjar närma sig match!

En del av student section! Temat var black out, alla som klädde sig i svart fick komma in gratis! Riktigt ballt

Marching band uppträder i halvtid

Så nära var det... Den här bilden är tagen från tidningen! Japp, var med i tidningen ;-) de stava till och med mitt namn rätt haha! Dock skrev de något liknande med att här är Olle Berggren nr 22 som nästan fångade en pass menad till honom. Vilket suger eftersom den inte var menad till mig och jag inte tappade den utan var nära att hinna ikapp en boll som inte var till mig. Aja en hyffsat cool bild iaf!
Det var allt för nu, tänkte dra mig till soffan för att kolla lite college football! 
Ha det fortsatt bra där hemma,
Deuces 

Almost game day, so excited!!

Hejhej!
Ännu en vecka är snart passerad. Vilket innebär att imorgon är fredag, GAME DAY!! Första hemmamatchen för säsongen, tror inte jag har varit så här taggad för en match någonsin i hela mitt liv... I princip hela skolan kommer vara där för att kolla och alla verkar vara skit taggade! Ska bli så sjukt kul att springa ut på planen imorgon. Är även nr 1 receiver nu efter min insats förra matchen! Inte nog med att coacherna gillade vad jag gjorde, de andra recieverna fick även massa skit för att de inte blockade tillräckligt bra och inte kämpade. Så den här veckan är jag nr 1 receiver och får välja först vilken sida jag vill spela på haha. Vår offense Coach sa även att när spelare inte vet hur de ska blocka vill han inte heller placera bollen i deras händer. Så eftersom han var nöjd med min insats hoppas jag kunna få bollen åtminstone en gång!! 
I tisdags var det wing night på wild wings som gällde! 4de gången vi åt där haha. Det är så sjuuuukt gott! Och billigt, 16 wings och hur mycket dricka som helst för priset av 8 wings en vanlig dag. Kostar ca 10 dollar! (Ca 70kr)

Den här helgen är en 3 dagars weekend! Vi är lediga på måndag då lärarna har någon slags utbildningsdag, man klagar ju inte direkt haha! Har inte några speciella planer för helgen än, får se vart den tar mig ;-) på söndag kanske jag följer med på en hike igen dock. Will ska ut på en hike med en av sina körer, night and gals. Har inte bestämt mig än men jag följer kanske med :-)
Igår fick jag vara med om en lite ny amerikansk upplevelse som jag sett på film tidigare, om att man måste hänga med i skolan för att få spela. Vi fick ett papper där alla lärare ska fylla i våra betyg, om man har sämre en C i något utav ämnerna får man inte spela match! Verkar som att några spelare kommer falla på det... För mig är det inga problem! 
Det börjar närma sig för klockan att ringa och skolan att börja nu. Om ca 25 min. Sitter i Will's office och lyssnar på hans kör just nu, en ganska så härlig start på skoldagen! Sitter och sjunger med lite för mig själv här i hans rum haha...
Nästa inlägg kommer troligen efter matchen imorgon!! Förhoppningsvis med goda nyheter. Vi hörs!
Deuces

YFU meeting, Wedding och hiking

Hejhejhej!
Igår var en fullspäckad dag i Richmond. Började med att det var en YFU area träff kl 10 i Richmond. Det var jag, en tysk tjej från CHS aswell, en dansk kille, en dansk tjej, en schweizisk tjej, en thailändsk tjej och en kineses kille. Vet ej vilka skolor de andra går i, men ingen vi möter iallafall haha. Värdföräldrar var där också, både W & D var där och några från de andra utbytesstudenterna. Det var rätt kul, lite långdraget men träffa några sköna personer. Speciellt danskarna och den schweiziska tjejen :) 
Efter det var det dags för bröllop! Köpte en ny kavaj påvägen dit också! Tog tyvärr ingen bild på den, kommer förhoppningvis nästa gång jag använder den. Okej så bröllopet; till att börja med, huset var heeeelt sjukt!! Det var ett hus som hon som gifte sig kände damen som bodde där. Hela området var huuur flådigt som helst och huset var som ett slott. 
Inte världens bästa bild men detta är bakgården på huset. 
Ceremonin var också hur fin som helst. Will skötte sig riktigt bra ;-) maten var jätte god och vi hade en bra kväll.

Idag var vädret hur fint som helst! Så vi bestämde oss för en liten hiking trip upp i bergen. Vi köpte lunch, ciabatta med färsk mozzarella, prosciutto, soltorkad tomat & ruccola valde jag, och tog oss till starten för hike leden. Vi gick ca 45 min upp och utsikten när vi väl kom fram var fantastisk!! Det var hur fint som helst.


På väg upp


The view


Standard posen (lite missnöjd med formen dock, fiasko)



Såklart kan jag inte låta bli lite bergsklättring ;-) (trots att det är imot YFUs regler) YOLO


Fina blommor som Will hitta påvägen ner

Och nu, tror eller ej, är det football som gäller! Som ni kanske har förstått nu så är det myyyyycket football som gäller under helgen haha ;-) fredagar = high school gameday. Lördagar = college gameday. Söndag = NFL gameday. Man skulle ju kunna säga att man trivs... ;-D
8.30 ikväll spelar Steelers, så sitter och laddar för det nu!! 

Det var allt för nu, har haft en fantastisk helg (som vanligt). Hoppas alla har det lika bra där hemma!
Deuces 

Match bilder

Lite bilder jag tagit ut från matchfilmen:

First kick-off, jag är spelare nr 2 från våran sidlinje

Offense is rolling



Glömde säga att jag även var Holder för alla våra field goals och extra points



Min fumble recovery!!
Deuces 

We're 2-1!!

WE GOT THAT W!! Tredje matchen för säsongen spelades ikväll, bortamatch, ca 30 min bort, mot William Monroe Highschool. Vi vann med 41-21! Jag har jobbat tillbaka min starting position nu efter skadan. Jag spelade ca 95% av alla offense spel, jag spelade alla kick offs, jag spelade alla kick off returns i andra halvan, och jag spelade några defense spel i andra halvan. Spelade med andra ord väldigt mycket! Var hur kul som helst!! Inga catches dock, vi började första driven med lite pass försök (ingen till mig dock, skulle haft en men slot receivern sprang fel så det blev kaos) men QB blev skadad/bänkad efter ett tag, inte helt säker på vad som hände. Vi började iaf springa mer med bollen. Våra 2 första Touchdowns var spring spel till vänster. Där jag står som reciever. Första kom vår Runningback springandes bakom mig och jag blockade cornerbacken på defense så våran RB kunde springa lätt in för TD! Senare hände samma sak fast nu var det Quarterbcken som kom springande! Kändes riktigt bra att sätta de blockarna och bidra till touchdowns. Hade också en key block när en i laget tog imot en kick off return och sprang hela vägen för en TD. På en punt vi hade tappade deras returner bollen och jag var först där och slängde mig över bollen!! Jag gjorde alltså en fumble recovery och vårt offense fick fortsätta spela! Var sjukt roligt att få spela och bidra! Nu taggar vi för nästa veckas match som är första hemmamatchen!!!
Imorgon går vi upp tidigt för att åka till Richmond. På dagen är det nån slags area meeting thing med YFU, ska bli spännande att se vad det är. Sedan efter det ska vi på ett bröllop i Richmond! Det är Will som ska utföra själva vigseln, så ska bli kul. Tror inte jag har varit på ett bröllop sen mamma och pappa gifte sig 1997... Haha så ska bli kul :-) 
Hopp i säng nu! 
Bilder från matchen kommer förhoppningsvis. På återseende
Deuces

Partaj, football, och mer football

Halloj! 
Partajet var jätte lyckat! Mycket folk och riktigt god mat var det. Var kul att träffa alla och alla hade det riktigt roligt :-D

Enda bilden som togs! Maten var magisk!!

Igår var en bra dag, spelade 2 touch football med en massa dudes på förmiddagen. Var riktigt roligt!! Efter det hämtade will och David mig och vi stannade för att köpa lite fried chicken innan vi fortsatte hem. Väl hemma vid ca 1.30 pm tog jag plats i soffan för att kolla på NFL football! Var bänkad där tills jag gick och la mig vid 10, såg 2 och en halv match haha ;-) perfekt dag!

Och nu,,,, klockan är 8.25 pm och om 5 minuter är det kick-off Steelers @ Cincinnati Bengals!! Monday night football y'all!! Är riktigt taggad, hoppas på seger för mitt älskade Pittsburgh ;-) Here we go, lets go steelers!!!

Det var allt för nu, matchen börjar när som helst så måste avsluta hehe ;-) älskar att läsa alla kommentarer! Ha det bäst i lilla landet lagom!
Deuces

Svar till the wiz, friday night downtown, oväntat resultat och W&D's party

Hej! 
Tänkte börja med att svara på Chris the wiz's frågor; 
Till skillnad från i Sverige får man ingen lunch i skolan. Man får välja att antingen ta med sig egen mat eller köpa mat i skolans cafeteria. Om man är senior får man även lämna skolan för att åka att köpa lunch, men vi har bara 30 min rast så man måste vara snabb isåfall. I cafeterian kan man köpa antingen pizza slice som finns varje dag, eller någon sort sandwich eller wrap. Har bara testat pizzan och den är helt okej. Jag tar oftast med mig egen mat, antigen rester eller så gör jag 2 st sandwich på morgonen och tar med. Det fungerar bra :-)
Alla toaletter jag har vart på har dörrar! Haha. Vet inte om det är vanligt eller inte men så är det här.
Och jag ska självklart gå på homecoming!! För er som inte vet vad det är så är det en sort dans/fest som skolan har på en lördag efter en av säsongens hemmamatcher. Hela den veckan kallas "spirit week" och det är olika teman under dagarna. När sedan fredagen kommer och det är gameday är det riktigt hypeat!! Hela skolan kommer och kollar och fyller läktarnaed black and orange. Förra året vann de homecoming matchen och alla sprang in på planen och firade. Detta är helt klart årets viktigaste match ;-) vinner den kommer det bli en spåårad homecoming, ska bli riktigt kul!! Våran homecoming är om 4 veckor, tror det är den 12e oktober. Så på själva Dansen går man dit, till skillnad från prom så går man inte 2 och 2. Utan alla går bara dit med sina kompisar och så kör man! Så ja, jag ska definitivt gå! Och planerar att göra game-winning touchdown och bli skolans hjälte... Haha får se hur det går ;-)

Den här veckan var våran bye-week, vilket innebär att vi inte hade någon match. Vi har tränat på som vanligt och laddar inför nästa veckas match! 
Våran match från förra veckan, dom vi förlora, har fått en annorlunda vändning. Culpeper HS som vi mötte spelade tydligen med en spelare som inte fick spela. Så vi vann på WO haha! Känns sådär, men alltid skönt med en vinst. Gäller nu bara att ta vara på denna möjlighet! Så istället för att vara 0-2 är vi nu 1-1! Go black knights! Haha

Igår efter skolan träffade jag en tjej från skolan vid the downtown mall. Det är hur trevligt som helst där. Det är som en gågata med massa restauranger och affärer där i princip alla hänger på fredag kvällar! Folk i alla åldrar. Man träffar hur många som helst från skolan och laget. Det har även ofta konserter där, vilket de hade igår så musiken vår bra den med. Jag mötte upp med Hope, som är i min Government class. Hon var en av dem jag hade brunch med för någon vecka sen. Vi skulle träffa 2 till av hennes kompisar där men de fick nå förhinder så det blev bara vi 2. Vi gick några varv runt downtown och pratade och lyssna på musiken och hade riktigt trevligt. Sen gick vi och åt, skulle äta sushi men det var för lång väntan så de blev pizza istället haha! Vi hade det hur trevligt som helst, hon är en jätte trevlig också snäll tjej :-) tog tyvärr inga bilder, nästa gång ska jag försöka komma ihåg så ni får se hur fint det är där!!

Idag var jag tvungen att åka och köpa nytt hårwax... Glömde mitt på gymmet i måndags så har vart tvungen att ha keps hela veckan haha xD men köpte nytt nu så de känns bra!

Ikväll ska vi ha party hemma i huset! Will tyckte det var för länge sen han hade en fest så sen ett tag tillbaka har de planerat ett stort party till ikväll. Så massa av deras kompisar kommer, ska bli kul! Maaaaaassa god mat kommer serveras!! Ser fram imot det haha ;-)
Imorgon har vi dragit ihop ca 15 pers som ska till en gräsyta och spela lite 2 touch football! Ska bli riktigt kul. Känner inte alla där så jätte bra än, så kändes kul att bli inbjuden att komma och spela med dem! Ett gång sköna dudes!

Det var allt för nu, hoppas alla har det fortsatt bra där hemma! 
Deuces

Horse Pole!

Halloj där hemma!
Vaknade upp idag, fortfarande hypad efter matchen igår. Och så väntade nya upplevelser idag! Mot häst Polon, och idag var matchen inte inställd så fick äntligen se dem spela. Det var riktigt coolt, en annorlunda och intressant sport. Är riktigt imponerad över hur de lyckas hålla hästarna i styr samtidigt som de skjuter bollen. Det var en riktigt upplevelse och en fantastisk dag. 

Hästarna ser majestätiska ut när de spelar!


Härlig dag :-)

Tyvärr förlorade Pittsburgh Steelers sin Season opener idag... Så det är riktigt trist! Men långt kvar på säsongen så det blir förhoppningsvis bättre.

Jag försöker få med så mycket dom möjligt i mina inlägg så ni får reda på så mycket som möjligt av mitt liv här! Men om det är något särskilt ni undrar över eller vill veta så tänkte jag göra ett inlägg där jag svarar på alla era frågor (om ni har några). Så om ni undrar över något särskilt så fråga gärna i kommentar fältet här :-) 
Vi hörs!
Deuces

UVA Cavaliers 10 - Oregon Ducks 59

Hej! 
Min dag har varit magisk!! trots att, som ni ser i rubriken, UVA förlorade stort. Men möter man landets näst bästa lag (kanske bästa) är det inte så konstigt. UVA spelade faktiskt riktigt bra i början och höll 10-21 ett tag, men sedan orkade de inte stå emot längre. Inramningen var fantastisk!! ska låta bilderna tala för sig själva:
Tailgating innan matchen, precis utanför arenan. Mycket, härligt folk samt massa mat! Mycket Football snack, kolla på tv, och spel blir det ;-)
Fick även besök av UVA cheerleaders ;-)
Scott Stadium! Denna kortsida har inga läktare utan en sluttande gräsmatta, här sitter/står många av UVA eleverna. De har även sektioner direkt till vänster om grässluttningen.
Våra platser! Kändes som samma platser som vi hade på NFL matchen i London, eller hur pappa?? :-D Läktarna börjar fyllas lite mer nu samtidigt som spelarna värmer upp på planen.
Och så gör marching bandet entre!! Riktigt coolt.
Formar sig som ett V, för Virginia
Öppnar sedan upp V't inför spelarnas entre. Men först ut i ledet är Cavman, Cavaliers ridande maskot (de har en "vanlig maskot också, en som är utklädd i en dräkt till Cavman). Han kom inridande med viftande svärd, hur ballt som helst! och publiken var i extas!! Innan han kom in har de ett slags intro på storbildsskärmen. Det är en tecknad liten film där Cavman varje match på något sätt dödar motsåndarlagets maskot. Så denna match dödade han Orgeons maskot, en anka! haha. Det gillas av publiken ;-)
Cavman var tätt följd av spelarna som sprang in till fansen jubel, trycket var grymt :-D
Jublet övergick till bu-rop när Oregon spelarna sprang in.
 
Här är matchen igång! Och läktarna är nu fullsatta.
I halvtid kommer marching bandet ut igen, här är en av alla formationer det gjorde i halvtidsshowen. De formade UVA Cavaliers märke. Ett V med 2 sablar korsade varandra under. De är sjukt duktiga och musiken de spelar är riktigt stämningsfull!
 
Det var den här dagen! Min första UVA match, kan inte säga mer än att det var magiskt. Trycket, inramningen, marchingband, och såklart matchen. Att få se Oregon, näst bästa laget i hela landet, spela live går inte att beskriva hur grymt det var! :-D
En lång dag i stekheta solen sätter sina spår, är väldigt trött nu så det är dags att krypa till kojs! Ha en härlig avslutning på helgen alla där hemma! och fortsätt kommentera det är jätte kul att läsa!!
Deuces
 

Torsk... Men ny gameday idag!!!

Torsk igår igen, tuff start på säsongen! Men vi kommer igen!! Vi har riktigt bra spelare i laget, men verkar inte riktigt få till lagspelet och liret. Det där lilla extra som behövs... Vi har bye week nästa vecka så har 2 veckor på oss att jobba ikapp och vara på topp i nästa match!
Jag fick spela rätt så mycket igår iallafall så det var riktigt kul :-D både på offense och på defense.
Nu lämnar vi strax huset för att åka på tailgating!!! UVA vs Oregon börjar om 3.5 timme :-D så nu bär det av till en fet tailgating, det är familjen som hjälpte oss fixa biljetter som har den här tailgatingen. Är sooooo excited!!
IT'S GAMEDAY!!!
Lets go Wahoos! (Fast Oregon är rankad 2a i hela landet så UVA kommer förlora men ska bli riktigt fett att se Oregon spela :-D deras runningback är en av landets bästa!
Höres senare, bilder och matchrapport kommer förhoppningsvis redan ikväll.
Ha det bäst, jag vet att jag kommer ha det iallafall ;-)
Deuces

Gameday!!!

It's gameday! Just nu sitter jag i Wills klassrum ich lyssnar på hans kör, jag är dressed up och redo för game! Vi möter Culpeper high school, bortamatch igen. Jag har haft en bra vecka på träningarna så förhoppningsvis får jag spela mer idag :-D
Igår startade NFL!! Första matchen, har längtar sedan Super Bowl i februari. Och nu äntligen är det igång! Denver Broncos vann över Baltimore Ravens med 49-27. En av mina recievers i fantasy football spelar i Denver ich gjorde 2 TD och fick massa poäng! Yay ;-D
Imorgon är det dags för UVA-Oregon! Är sååå taggad. It's gonna be awesome.
Det var allt för nu
Ha det bäst
//Olle

japansk middag och pedikyr!

Hejsan!
Igår när vi kom hem från North Carolina hade vi först våran Fantasy football draft (igen!), Vi var tvugna att göra om för det blev något fel. Jag fick massa bra spelare så är sjukt taggad för att NFL säsongen ska börja!! Första matchen är på Torsdag :-D För er som är intresserade, mitt lag är följande:
QB - Matt Ryan, Atlanta Falcons
RB - Marshawn Lynch, Seattle Seahawks
RB - Matt Forte, Chicago Bears
WR - Julio Jones, Atlanta Falcons
WR - Demaryius Thomas, Denver Broncos
TE - Kyle Rudolph, Minnesota Vikings
FLEX - Reggie Bush, Detroit Lions
Defense/Special teams - Denver Broncos
Kicker - Stephen Gostkowski - New England Patriots
Bench players:
QB - Russel Wilson Seattle Seahawks
WR - Tavon Austin, St Luis Rams
WR - Lance Moore, New Orleans Saints
RB - Lamar Miller, Miami Dolphins
RB - Ben Tate, Houston Texans
RB - Le'veon Bell, Pittsburgh Steelers
TE - Heath Miller, Pittsburgh Steelers
 
Är riktigt taggad för att säsongen ska börja, ska bli sååå kul! :-D
 
Efter det åkte vi till en Japansk restuarang, en sån där de steker maten på bordet! Det var huuuuuur gott som helst.
Sakura heter stället
Kocken kom in och började sin show, jag beställde pilgrimsmusslor och hummer. MAGISKT!
Kocken gör entre, med en liten lök-vulkan
Vulkan utbrott ;-)
Pilgrimsmusslor måste nog vara det absolut godaste som finns att äta på denna jord!! Helt sjukt, och perfekt lagade var de också
Le chef doing his thing
 
Efter middagen åkte vi till en nagel salong isch, jag och Will hade en varsin "pedicure spa". Det var riktigt skönt! De fixade till fötterna, naglarna och gav massa massage från knäna och nedåt. Stolen man sitter i är en massage stol också, magiskt ;-)
There we are! haha
 
Så det var igår, idag fortsatte skolan som vanligt! Jag tog mitt senior picture idag, det är till årsboken som man köper i slutet av året. Bilder på hur det blev kommer så fort jag får se dem. 
Förra veckan kände jag av benen, men jag tränade och spelade ändå... Idag kände jag absolut INGENTING! Det var hur skönt som helst. Fick spela massa idag på träningen och fick några schyssta catches och screen passar med bra runs efter. Så det var riktigt kul att vara igång till 100% igen :-D
När jag kom hem väntade en till överraskning...
 
 
 
 
 
 
MY NEW CLEATS!!!!!! Beställde dem förra veckan och äntligen kom de!! Black and orange ofcourse, Blackknight nation!! Detta gör mig even more taggad till matchen på fredag! och påtal om match, på lördag är det dags för Oregon Ducks @ UVA! Kommer bli sååååå fett!
 
That's all for now yall, hoppas alla har det bäst hemma i Schweden. Kram
 
 

Lake house!

Halloj! Nu är vi hemma i C-ville igen.
Kvällen vid laken var riktigt trevlig! Vi hade en fin eftermiddag med bra väder! Mot kvällen rullade dock en grotesk storm in!! Det regnade satan och blixrade och åskade. Det var lite små ballt. Huset var jätte fint och läget var magiskt! Fin utsikt över lake Norman :-)
Huset
view from the front porch
Kusinerna Carson & Victoria, David's niece and nephew. 
Alla barnen! Gareth, Trevor, Carson and Victoria
Piren! Båten och jetskin är dock inte deras ;-) 
En sak man märker här är att den amerikanska flaggan är överallt! Till skillnad från Sverige där den bara hissas ibland. Riktigt patriotiskt!
 
Imorgon är det skolan som gäller igen! Vi ska ta senior foto imorgon, det är fotot som sedan hamnar i the yearbook. Så imorgon måste man leverera looken och "look sharp" ;-)
Vi hörs! 
kram Olle

Förmiddag vid poolen

Lite bilder från förmiddagen vid poolen kommer här! Den sista bilden är på mig, Will, Dave och hans 2 bröder!
Nu ska vi åka till the lake house :-)
//Olle

Weekend in North Carolina

Hej!
Igår anlände vi till David's brother's house i north carolina. Resan tog ca 4 timmar, med ett litet "stopp" på vägen. Jag sov och blev väckt av David som sa att jag skulle få va med om en ny american experience... Jag kollade ut från fönstret och såg att en polisbil stod parkerad bakom oss! Will hade kört för fort och vi blev pulled over. Vi fick böter och fortsatte resan mot North Carolina! Haha, intressant start på helgen!
De bor i ett jätte fint villa område i the suburbs till staden Charlotte. Igår var vi vid poolen i deras område och njöt av solen. Jag va tvungen att gå upp till huset vid 1 för att delta i våran fantasy football draft! För er som inte vet vad det är så är fantasy football ungefär ett spel. Man väljer sitt lag av NFL spelare och så får man poäng beroende på hur ta de spelarna spelar under den riktiga NFL säsongen. Vi är 8 killar från laget, eller 2 är inte från laget, som har startat en liga. Ska bli riktigt kul!! Dock blev det nåt knas så vi ska göra om draften på måndag.
Idag åkte vi till ett ställe och åt frukost! Jag beställde en "breakfast pizza" som är en pizza med scrambled egg, bacon å massa grönsaker på! Haha, det var faktiskt riktigt gott ;-D
Nu ska vi till poolen igen och sen på eftermiddagen ska vi till huset vid laken.
Båda David's brothers är riktiga sportsfan, igår var det college football på på tvn från ca 3 tills vi gick och la oss! Heaven!! UVA vann sin första match igår btw. Riktigt bra start på säsongen för cavaliers. Nästa vecka är Oregon matchen. Är såååå taggad!!! Lets go Hoos!
South Carolina Gamecocks (mitt andra college lag som jag hejar på) vann också sin första match, i torsdags! GAME! COCKS!

Älskar att läsa alla kommentarer! Det är riktigt roligt, tack för att ni vill följa mitt äventyr i 'Merica! Kommentarerna värmer :-)
Ha det bäst allihopa!
Deuces