olleusa.blogg.se

Tja! Mitt namn är Olle Berggren och är 18 år gammal. På den här bloggen kommer du kunna följa mitt år som utbytesstudent i USA hos mina värdpappor Will & David som bor i Charlottesville, Virginia.

Road trip!

Road trip!!
Nu lämnar vi C-ville för en weekend i North Carolina. Bilresan beräknas ta ca 4-5 timmar. Ska bli riktigt härligt! Hemma igen på måndag redo för en ny vecka med nya äventyr :-)

Fiasko...

Blev tyvärr torsk... Riktigt kasst! Jag fick inte spela förens det var försent, trots att offense inte levererade någonting fick jag inte ens chansen, eftersom jag var borta i 2 veckor. När jag väl fick spela va det försent och vi sprang bara med bollen. Riktigt trist... :/
Men men nya tag nästa vecka!
Positiva nyheter är att jag har nummer 22!! :-D Våra match tröjor är riktigt feta också! De är tighta och på bröstet står det "the ville". Hur ballt som helst. Har dock ingen bild framifrån, var för sur efter matchen för att orka ta en bild... och att jag fick många komplimanger i skolan för min outfit idag. Jag hade på mig ett par mörk blåa kostym byxor, en svart skjorta och en rosa fluga med blåa ränder! Fluga är lite av en grej här i C-ville, speciellt på UVA! Dock har alla i laget slips, utom jag... lite finare...;-) haha! Längtar redan tills nästa fredag då det är dress up som gäller igen ;-)
Imorgon åker vi till North Carolina för att hälsa på Davids släkt. De bor vid en lake och vi ska sola, bada och ta det lugnt. Måndag är ledigt då det är Labour day! Ska bli riktigt kul.
Hej så länge!

GAMEDAY TOMORROW!!

Wassup!
Imorgon är det äntligen gameday med stort G!! Säsongs premiär, som jag har längtat. Vi möter Easternview high school, bortamatch. Det är ca 1 timme dit så bussen går direkt efter skolan vid ca 4, matchen börjar 19.00.
Enligt tradition är det dress code som gäller på gamedays. Alla spelare ska vara uppklädda, så idag åkte jag och Will efter träningen för min första shopping! Jag är riktigt nöjd! Hur min outfit för morgondagen ser ut avslöjar jag imorgon ;-)
Nu är det dags att sova, viktig dag imorgon. Eftersom jag nyss kom tillbaka från skadan kommer jag antagligen inte starta dock. Räknar med en del speltid ändå så det ska bli riktigt kul att komma igång! Boysen är riktigt taggade för imorn, Let's get that W! #Villestrong
Checka in för bilder imorgon!
Deuces

Tuesday is wing night!!

Yesterday was wing night!! Varje tisdag har de special erbjudande på ett chickenwing ställe där man får dubbelt så många wings till samma pris som en vanlig portion! Efter träningen (som jag var med på!!) åkte jag och 4 andra från laget till wing night. Man beställde 16 wings, i 2 olika smaker. Jag tog 8 honey bbq och 8 vanlig bbq med lite extra hetta ;-) Till det valde jag blue cheese sauce. IT WAS AWESOME! Ser redan fram imot nästa tisdag...
Kom nyss till skolan från gymmet, nu sitter jag å lyssnar på Will's morning choir. Jag börjar om 55 minuter med public speaking.
Höres y'all!

En riktigt härlig söndag!

Hejsan!
Hästpolon blev tyvärr inställd pga att det var för blött sedan regent i förrgår. Trots det åkte vi till King's family vineyards ändå! Som Will och David sagt tidigare så handlar Polon mer om att umgås och att äta och dricka gott än själva matchen i sig. Så vi åkte dit och hade det riktigt trevligt! Massa trevligt folk var där. Några av Will och Davids kompisar, några jag träffat tidigare och några jag inte hade träffat. Bland annat en familj som jag träffat tidigare som har en son på 2 år som heter Elliot. Han är såååå söt :-D han älskar att kasta football med mig!
Dessutom var Brennan som jag berättat om tidigare och hans syskon och kompisar till dem där. Och Hope, från brunchen igår följde med och tog med sin syster. Så vi var rätt många ungdomar som spelade krocket, boule, kastade football mm. Jag gillade det skarpt! Längtar tills nästa gång då förhoppningsvis hästpolon går att spela.
Nu väntar en ny vecka i skolan! Det är game week!!!! På fredag har vi serie preimär... Jag hoppas på att kunna spela imorgon, det känns mycket bättre i benen. Vi får se imorgon hur det går.
Hörs inom kort! Kram

First week of school!

Hejhej!
Första veckan av skolan är nu slut! Eller ja, en tre dagars vecka. Det har gått jätte bra och har träffat massa härliga människor. Mina lärare är awesome! Min favorit är Ms. horne, min public speaking lärare. Hon är hur skön som helst!! Hur mycket energi som helst och man ser verkligen hur mycket hon älskar sitt jobb, underbar!
Jag gillar också Mr. Obourne väldigt mycket. Min "becoming a global citizen" lärare. Han är riktigt cool och snäll. Han är glad hela tiden och jag gillar hans stil. Han är riktigt skön. Alla andra lärare är också hur bra som helst. Jag trivs jätte bra!
Skolan här är väldigt annorlunda från Sverige! Man är med olika elever varje lektion. Det är inte som i Sverige att man har sin klass som man är med hela året. Utan man har 7 olika klasser med olika människor. Vilket är väldigt roligt, att få träffa många olika människor. Det är också mycket striktare. Det är viktigt att komma i tid och att lämna in läxor i tid. Annars påverkar det betyget. Lektionerna börjar och slutar när en klocka ringer. Så alla har lektion exakt samtidigt. Man får inte befinna sig i korridorerna under lektionstid utan ett hall-pass som man kan få av en lärare. Att alla slutar sin lektion samtidigt innebär också att alla är i korridorerna samtidigt!! 1500 elever som samtidigt ska ta sig till sin nästa klass... Det är väääldigt mycket folk! Men det är riktigt coolt. Och det är kul för jag känner så många från laget samt en massa andra personer som jag träffat så man ser alltid någon att hälsa på i korridorerna vilket är roligt :-)
Idag åt jag brunch med 3 st som jag inte kände sedan innan! De går i min Government class och frågade under lunchen om jag ville följa med. Hur trevliga som helst!! Det är en kille, Santana, och 2 tjejer, Hope och Sarah. Vi åt waffles med jordgubbar, nutella, banan och grädde! Vi hade det hur trevligt som helst :-)
Imorgon ska vi till King family vineyards för att kolla på häst polo! Will har fixar massa god picknick mat som vi ska äta och det kommer vara fullt med folk där. Jag ser fram imot det. Ska bli spännande att se hur det är det verkar väldigt trevligt.
Benen känns lite bättre och jag hoppas kunna spela på måndag!! Säsongspremiären är på fredag och jag ska göra allt jag kan för att kunna spela då.
That's all for now, will write again soon! Take care ;-)

First day of American High school!

HEJ!
Idag var min första dag i skolan, första upplevelsen av American high school! And it was AWESOME! mina lärare är hur sköna som helst, allihop (thanks Will)! Känner också att ämnerna jag ska läsa verkar roliga och att jag kommer lära mig mycket nyttiga saker. Det är lite fakta kunskaper i biologi, human anatomy, klassen samt i A&P English som handlar mycket om literatur och att skriva uppsatser. Medans jag har många klasser med mycket prat och diskussion, Public speaking, där vi lär oss hålla olika slags tal samt att bara prata (läraren här är crazy, hur skön som helst). Survey of foreign films, där vi kommer kolla på och diskutera olika filmer! samt Becoming a global citizen, där vi kommer diskutera mänskliga rättigheter och sådant. Läraren där är också riktigt bra. 
Förutom själva lektionerna träffade jag också en massa trevligt folk! Det var super kul. Måste också säga att det kändes riktigt skönt att redan känna 35 personer från fotbolls laget redan innan! Vart jag en gick i skolan såg man alltid någon av spelarna man kunde hälsa på, vilket kändes skönt att inte vara helt ensam haha. 
Kort sagt, CHS är riktigt bra och jag kommer trivas riktigt bra här hela året! Black knight nation!!
Nu är det dags att sova, upp tidigt imorgon för en ny dag som börjar med gym 06.30 ;-) (precis som idag)
Ha det bäst så hörs vi snart! Deuces

En bra weekend!

Hej där!
Det var några dagar sedan jag skrev nu, så tänkte uppdatera er om vad som hände under helgen!
I fredags hade vi först styrketräning och matchfilms teori med laget. Efter det spenderade jag natten hemma hos en i laget som heter Will. Det var han, jag och en till från laget som heter Isaiah(uttalas [aj-säjja]. Vi hade det riktigt trevligt, vi gjorde middag, spela xbox och kollade på film. Maten vi gjorde var hotdogs som vi fyllde med ost och sen lindade in i bacon!! ;-) hur nice som helst! Sedan in i ugnen med det för att stekas.
På lördagen mötte vi upp en av deras kompisar som heter Peter. Han var också väldigt trevlig. Vi åkte till the river, en flod alltså, där vi fiskade. Vi fick ingenting men det handlade mest om att umgås och ha det trevligt så det gjorde ingenting.
Sen på kvällen tog Will och David mig till bowlinghallen! Där mötte vi upp med familjen Lee. Det är Brennan's (som jag berättat om tidigare) familj. Det var hur kul som helst och roligt att få träffa hela familjen. Jag vann 2a omgången btw ;-) krävdes en uppvärmnings omgång för att ja skulle komma igång haha!
På söndagen tog Will och David mig till en asiatisk buffé till lunch. Det var sjukt grymt! De hade allt från vårrullar till mongolian bbq till sushi! Sushin var riktigt fin också.
Den här veckan fortsätter fotbollen som vanligt! På torsdag har vi nästa scrimmage som jag hoppas kunna va med på.

Det var allt för nu! Hoppas ni har det bäst där hemma och att ni gillar det jag skriver :-)
På återseende!

breakfast buffet!!

hej! 
Idag börjar David jobba vid 1, så vi åkte till Waynesboro, en stad ca 25 minuter härifrån för att äta en riktig amerikansk frukost buffé! Restuarangen heter Golden Corral och var awesome!!
Det fanns allt att äta där, allt från taco köttfärs med chili cheddar sauce till american pancakes och donuts!
självklart fanns det en efterrätts disk också! ;-) 
Det fanns till och med en choklad fontän!! Där man kunde doppa jorddgubbar, marshmallows och rice krispies squares! It was awesome!
mätta och belåtna åkte vi hem där vi nu softar lite. Om en kvart ska David åka till jobbet och på vägen lämnar han mig på gymmet där jag ska köra lite överkropp och rörlighet nu när jag inte kan springa. Har några timmar där innan jag ska åka till stadion för att kolla på träningsmatchen så tänkte glida upp till poolen på taket på gymmet och sola lite. Vädret är fantastiskt idag så tänkte passa på! :-D
 
Kom på att jag inte har visat er hur våra djur ser ut! Så här kommer de:
Här är katten, Shirley. Hon är hur söt som helst och jätte kelig. 
Hundarna Brittney, den bruna, och Wyatt, den vita. Det är lite roligt för Brittney gillar inte killar, förutom Will och David, så i början skällde hon åt mig hela tiden. Men jag har tagit det lugnt och gått ner på huk och gett henne godis lite då och då. I början vågade hon inte gå fram och ta det men nu efter 2 veckors kämpande kommer han fram direkt och tar godiset utan att ens skälla! Ibland kommer hon till och med fram så jag kan kela och klappa henna. Ganska så nöjd faktsikt ;-)
Nu är det dags att åka till gymmet! hoppas allt rullar på där hemma! vi hörs snart
peace

Nya besked, ingen träning

Kom till träningen med förhoppningar om att spela idag, även fast de gör ont när jag går så tänkte ja ge det ett försök. Coach sa igår att han ville att ja spela idag så jag kan vara med imorn så jag tänkte bita ihop. Men efter att jag nu precis varit hos Ms. Mateney, lagets sjukgymnast, säger hon att jag inte ska spela. Det kommer göra det värre och risken att finns då att jag måste missa matcher under säsongen. Så det är bättre att vila nu så jag är redo tills säsongen börjar på riktigt. Det suger, jag var skit taggad på träningsmatchen imorn som jag nu inte kommer spela. På fredag ska vi gå igenom film från matchen på Torsdagen och vi är lediga lördag söndag. Så jag har ett par dagar att vila upp mig nu så jag räknar med att kunna spela på måndag igen!
Återkommer med mer information om hur der går.
Nu ska jag ut och kolla på träningen istället för att spela, känns sådär men vad ska man göra...
Ha de bäst där hemma!

Aug. 14, 2013

Hej hej!
Nu är det exakt 1 vecka kvar tills skolan börjar! Och jag ser faktiskt fram emot det enormt mycket. Ska bli kul att komma igång och få träffa massa nytt folk!
Den här veckan har fotbolls träningarna pågått som vanligt. Dock har jag vart tvungen att vila i måndags och igår pga chin splints, på svenska benhinneinflammation. Våran sjukgymnast är jätte duktig och har hjälpt mig med övningar och sätt för att det ska läka så fort som möjligt. Imorgon har vi vår första träningsmatch mot en annan skola så just nu sitter jag med is på smalbenen för att förhoppningsvis kunna träna ikväll och spela imorgon :-D
I måndags hade jag lunch med 4 personer, en av dem var Brennan som jag känner sen tidigare. De andra 3 var 3 tjejer som också kommer vara seniors på CHS det här året. De var jätte trevliga och det var kul att träffa dem.
Om ca 4.5 timme har vi träning! Sista träningen innan matchen imorgon så det kommer mestadels vara en walkthrough träning där vi går igenom saker inför imorgon.

Vädret här i C-ville är väldigt speciellt. Det är vääldigt varmt och det regnar el hel del. Små korta skurar som kommer lite då och då. Detta leder till en extrem humidity, vilket gör det väldigt kvavt och varmt. Värmen är skön men det är en extra utmaning när det kommer till fotbollen! Men en så länge går det bra! Dricker mycket vatten och gatorade ;-)
En Anna riktigt rolig sak är att en av Will och David's kompisar har lyckats få tag på biljetter till college fotbolls matchen mellan University of Virginia (UVA) och Oregon University!! UVA är colleget som ligger i C-ville. Oregon är rankad nr 3 i hela landet. Det är bland det absolut bästa college football laget i hela USA!! Deras running back är en av de snabbaste inom sporten. Det är helt sjukt att jag ska få se dem spela live! :-D
Bilderna är på mig just nu med min is, UVA's hjälm, Oregon's hjälm, samt scott stadium, UVA's hemma arena som tar ca 65 000 åskådare!

Horse polo cancelled!

Häst Polen blir tyvärr inställt pga att det regnat massa inatt så planen är för blöt. Ah well det får bli en annan gång!
Som tur är har vi en back-up plan. Istället ska vi kolla på en musikal här i C-ville, Carousel heter den. Ska bli spännande!

Scrimmage, golf foundraiser & hästpolo

Hey! How are y'all doing?
Igår var en lång dag. Vi gick upp kl 06.00 för att åka till en golftävling som football laget anordnat för att tjäna pengar till laget! De som var med i tävlingen var mestadels gamla CHS coacher/elever eller såna som älskar black knights. Det kostade en del att vara med så de gjorde det för att stödja programmet. Vi spelare var där för att hjälpa till med att lasta av väskorna när de kom och för att visa uppskattning.
Efter det åkte vi hem, klockan va då kanske 9. Kl 6 hade vi våran första scrimmage! Så tills att det var dags att åka tog jag det lugnt och vilade upp kroppen. Det här var första gången jag var på våran riktiga plan! Konstgräset är det skönaste jag någonsin varit på. Mjukt och härligt och hur nice som helst! Läktarna är väldigt feta de me! Längtar något olidligt tills första matchen!!!
Tyvärr är våran första quarterback skadad, sträckt hamstring, samt att våran back up QB stuka foten andra spelet. Så vi körde endast run spel vilket innebär att jag som reciever inte får någon pass utan bara får blocka. Så det var lite trist. Men våran Quarter back kommer antagligen vara tillbaka redan nästa vecka så det är bra! :-)
På bilden ser man våran plan, tagen från hemläktaren. Jag är med i bilden som reciever längst bort i bilden med en gul sak på hjälmen!
Idag ska vi kolla på hästpolo! Har aldrig sett det förut så det ska bli spännande. Som jag har fattat det som är det egentligen mer en social grej att umgås och ha det trevligt än själva matchen.
That's it for now y'all, take care!

Livet i the states rullar på

Hej där hemma!
Det har inte hänt så extremt mycket sen igår morse. Träningarna har rullat på, vi hade första träningen med axelskydd igår och idag hade vi första med full utrustning! Det har gått bra och även nu när det fysiska spelet kommit igång ordentligt känner jag att jag hänger med gott och väl. Jag får starta som reciever nu när vi har starting offense på planen plus att jag får spela som starting safety på defense! Coacherna gillar mig och jag kommer bra överens med spelarna. Jag har hur kul som helst på träningarna och allt går super bra för mig på planen. Efter träningarna är det ingen som stretchar. Så jag stannar kvar själv och joggar ner och stretchar vilket coacherna verkar gilla! De gillar min inställning så det är kul :-)
De 2 senaste dagarna har Dave's brorsöner Carson (4) and Trevor (6) bott hos oss! De är super söta, och lite busiga såklart. Det har vart jätte mysigt att ha dem här och igår var jag, D, Carson & Trevor vid en liten lake i närheten där vi badade och lekte.

Just nu sitter jag och kollar på TV, NFL pre-season börjar idag!!! Helt sjukt att allt är under kvällen här och inte mitt i natten som jag är van med haha! Men så ser min kväll ut idag.
Imorgon blir det gym på morgonen med mycket rörlighet och stretch samt lite hot-tub bath! För att få igång kroppen och get loose inför träningen på eftermiddagen!
Det var allt för nu. Hoppas alla har det hur bra som helst där hemma! Och återigen jag uppskattar verkligen alla kommentarer! Det värmer oerhört mycket att se hur mycket ni alla bryr er :-) tack!
Keep in touch!

18 år!!!

Idag är min födelsedag, yay!! :-D
Min födelsedagspresent idag är den bästa någonsin! Men först ska jag berätta om presenten igår, igår fick jag en ridtur i C-villes fina natur. Datum är inte bestämt men när det passar ska vi rida ut i naturen. Jag har aldrig ridit förut så det är jätte spännande. Ser fram imot det!
 
Så, dagens present, min 18-års present... :O <333
Vi ska åka till Pitssburgh den 10de November och kolla på Steelers!!!!!! Jag kna knappt fatta att det är sant, helt sjukt! Vet inte riktigt va jag ska säga eller skriva... Det är en dröm som går i uppfyllelse för mig! Jag är bara så sjukt glad. OMG
 
Så här ser våran träningsanläggning ut, det är inte här vi spelar match utan det gör vi på en helt ny arena! Biler på den kommer senare.
Här är när vi har conditioning träning, man ser inte riktigt mig men om man zoomar in ser man mig nästan längst bort till höger, jag har redan sprungit klart och står och väntar på de andra. I gråa shorts
Vi hörs snart igen! Peace

Birthday week fortsätter med en weekend i Washington D.C.

I lördags lämande vi C-ville vid ungefär klockan 8am. Efter en 2 timmars roadtrip var vi framme i D.C. och checkade in på hotellet, som var hur fint som helst! Vi bodde några block ifrån The white house och de andra sevärdigheterna. Vi började dagen med att gå till vita huset! Vädret var fint, vilket gjorde sevärdigheterna och dagen ännu bättre!
Barack hälsar!
Efter det gick vi till the museum of natural history! Utställningen var riktigt ball och vi kollade på en cool bio om surfare och vågor! Min favorit del av museumet var delen med alla marina djur (såklart) och självklart dinosaurierna ;-)
Mr T-rex!
När vi var klara med museumet var det dags att gå till hotellet för att göra oss klara för resans höjdpunkt, musikalen The book of mormons!! Vi tog en taxi till John F Kennedy Center, det var huuur fint som helst. Riktigt klass! Efter en fantastisk middag i Kennedy center (jag åt pilgrimsmusslor!) var det dags att ta plats i teater salongen! 
För er som inte vet så är The book of mormon en komedi-musikal där de driver med mormoner och deras religion. Det är skaparna av tv-serien South park som har gjort musikalen! Humorn är väldigt grov, and i loved it!! Showen var hur bra som helst! Den var rolig, det var en bra story och musiken var riktigt bra. Vi går runt här och sjunger på låtarna hela tiden :-D Det var verkligen en lyckad kväll, det är svårt att beskriva hur sjukt bra musikalen var, kan inte säga mer än att den var AWESOME!
Jag och D utanför Kennedy Center
Och jag & Will!
Här fick man egentligen inte ta kort men råka göra det ändå... väldigt fin teater salong!
 
Dagen efter var vi på The museum of american history. Då jag älskar USA var det väldigt intressant! Det var utsällningar om 1a och 2a världskriget, vietnamn kriget, korea kriget, kriget mot terrorismen, The declaration of independence, flaggan som inspirerade personen som skrev USAs nationalsång, the star spangled banner, och massa mer!
 
Efter det gick vi ett varv runt och kollade på alla olika memorials. Det är hur fint som helst! Washington är verkligen en vacker stad! 
World War 2 memorial
 
 
World War 2 memorial med George Washington memorial i bakgrunden (bggnadsställning är för att den behövs repareras efter en jordbävning som skadade byggnaden)
Virginia
Och till sist jag framför the Lincoln memorial.
helgen i Washington var grym! jag hade hur roligt som helst och såg massa coola saker :-)
Nu är vi hemma igen och idag fortsatte football träningarna! Den här veckan har vi träning måndag-lördag 3-9 varje dag! Imorgon sätter vi för övrigt på oss skydden för första gången också. Ska bli spännanden jag är jätte taggad. Jag fortsätter få bra feedback av head coach Sherry, han tycker jag har bra attityd och inställning och att jag ska keep up with the good work. 
Det var allt för nu! Vi hörs inom en snar framtid, puss och kram
 

Igår och idag, football football och lite mer football!

Hallå igen!
Två dagar har gått utan något inlägg, här kommer allt från igår och idag.
Igår var det äntligen dags, det jag sett fram imot så mycket ända sen jag bestämde mig för att åka som utbytesstudent, det var dags för football try outs!! Träningen skulle börja vid 3 och pågå till ungefär 9. Med en timmes snack break i mitten. På förmiddagen gick jag och Will till gymmet. Eftersom att jag inte ville trötta ut mig joggade jag lite lätt samt körde massa rörlighet för att vara rörlig och fräsch till practice!
Träningen var hur nice som helst!! Vi började i skolans weight room och körde squats, cleans och bench press. Det var ca 45 taggade spelare i ett litet litet gym, det var riktigt högt tempo och coacherna var på alla hela tiden. Det var precis som i filmer där coacherna är hur pumped up som helst :-D Sedan var det dags att gå ut, vi körde igenom all möjlig träning. Offense innan breaket och defense efter. In  lindat var condition och strength training. Träningarna här är på en heeeelt anna level en i Sverige! Det är ca 10 coacher som alla älskar vad det gör och pressar oss till sista svettdroppe. Det är hur grymt som helst och jag älskar det verkligen! Spelarna är sköna och jag börjar lära mig några namn!
(En av coacherna är en föredetta NFL spelare, Loyd Burres, och han är hur snäll som helst och hjälper mig att pressa mig själv till max varje drill. Dock är han DB coach och försöker få över mig att spela defense också... haha)
 
Idag, ny dag! Dagen började med att klockan ringde 06.15. Vi var tvugna att gå upp tidigt eftersom att vi skulle åka till Richmond för att kolla på Washington Redskins training camp!!! Det var Will, David, jag och en kille som heter Brennan som tog graduation på CHS föraa året (nära familje kompis till Will och Dave) som åkte.Brennan är också ett stort sport-fan precis som jag!
 
training campet var hur ballt som helst! Det är en helt ny anläggning som byggts bara för att Redskins ska träna där. DEn heter bon secour och består av två full size football fields samt yta runt om där fansen är. Istället för att spela på ett college t.ex. som många andra NFL lag gör på training camp så är Bon Secour mer som en stor yta där man stor i princip på planen och kollar. Vi stod längst fram vid repen vilket var ca 3 meter från sidlinjen!!! Man var hur nära spelarna som helst! Däribland stor stjärnan och quarter backen Robert Griffin III, RG3. Han är en av sportens största stjärnor för tillfället, och han debuterade förra året. Så han räknas bli bara bättre och bättre. Var hur coolt som helst att få se honom så nära.
Olle Berggren aka RG3
Brennan tacklas
And there we got him, Robert Griffin III (the third)
Signerar ett bar ben, eller nåt.
Dagen på Redskins training camp var magiskt!! En födelsedags present av klass ifrån Will och Dave :-D Thank you guys!!
 
Efter det åkte vi hem och i princip vände för att det var dags för Football practice igen! Det var ungefär samma upplägg idag. Allt kändes bra och jag känner att jag kan hänga med de andra, minst sagt. Min condition ligger bland toppen i laget så det känns skönt att all träning hemma i Sverige har lönat sig. Coach snackade med mig idag efter träningen och att sa att jag redan på Nästa träning, måndag, kommer att börja spela mig in i first string. Det vill säga de som startar på match. Så nu gäller de bara att fortsätta jobba så hoppas jag att jag kommer få speltid :-D
Imorgon bitti åker vi till Washington D.C. för att toura runt i staden och sedan gå till the Kennedy center och kolla på musikalen the book of mormons! Det är en religions satir som verkar hur rolig som helst! Författarna av Sout park ligger bakom musikalen. Det kommer bli hur kul som helst och jag ser verkligen fram imot det!
 
Jag hoppas att alla har det bäst hemma i Sverige! Vi hörs snart

födelsedags presenter och Try outs börjar!

Hej där hemma!
Som jag skrev i förrgår började min birthday-week igår. För er som inte vet vad det är så kan jag förklara. Will och David har en grej att när någon fyller år så firar man inte bara på födelsedagen utan man firar en hel vecka! Jag fyller på onsdag nästa vecka så min birthday-week började igår, en vecka innan. Birthday-week går ut på att man får en present varje dag, det är antingen en sak eller att man gör något. Så, igår fick jag min första present. Jag fick en Under Armour tröja och ett par Under Armour strumpor att spela football i! i Black knights färger såklart.
Orange och svart, CHS Black Knights
Igår var en ganska lugnt dag jämförelsevis med i förrgår. Jag och vill åkte och tränade för första gången på gymmet här! Körde lite bröst och triceps, samt massa rörlighet för att komma igång inför try outs (som börjar idag!).
 
Så, idag vaknade jag till ännu en present uppe på köksbordet! Jag fick en Steelers mugg!! Den är feta snygg ;-)
Steelernation baby!
 
Idag börjar som sagt try outs! Det ska bli hur kul som helst att få spela och att få träffa alla. Jag är skit taggad! Try out börjar klockan 3 idag, och träningen pågår fram till 9. Med en timmes snack break i mitten. nästa träning är imorgon samma tid. Sedan är det ledigt på lördag söndag, och på måndag börjar det igen. Nästa vecka är träningarna 3-9, måndag-lördag! Det är som ett training camp nästan, hur coolt som helst :D
Imorgon är min present inte en sak utan någonting vi ska göra. Vi ska åka till Richmond, Virginias huvudstad, och kolla på Washington Redskins training camp! Redskins är Washingtons NFL lag och de har deras pre-season camp på en helt ny anläggning i Richmond, som bara är 1 timme från C-ville. Så klockan ställs på 06.30 imorgon för att komma iväg klockan 7! Grindarna öppnar klockan 9.
 
Det var allt för nu. Tänkte passa på att säga att verkligen uppskattar alla fina kommentarer! :-D Det värmer att se att så många där hemma bryr sig och är intresserade. Tack!
På återseende, kram