olleusa.blogg.se

Tja! Mitt namn Àr Olle Berggren och Àr 18 Är gammal. PÄ den hÀr bloggen kommer du kunna följa mitt Är som utbytesstudent i USA hos mina vÀrdpappor Will & David som bor i Charlottesville, Virginia.

My American promđŸ‡ș🇾🎈

Hej!
SÄ, nu har jag fÄtt uppleva en riktig amerikansk senior prom! Det blev en vÀldigt lyckad kvÀll, hade det jÀtte roligt med massa hÀrligt folk. Blev en massa bilder sÄ hÀr kommer de bÀsta:

Jag och will börjar prom dagen med att pÄ morgonen Äka och fixa det sista. HÀmta blommorna till Pearl, och sÄ var jag tvungen att köpa dresspants till tuxedon. Det dÀr med lÄngtids planering Àr inte riktigt min grej, provade tuxen dagen innan pÄ fredagen för första gÄngen och insÄg att byxorna jag tÀnkte ha till har blivit försmÄ (de jag köpte i höstas) sÄ vart att Äka och inskaffa nya!
Dags att göra sig redo! Will ser till sÄ att flugan Àr perfekt ;-) dÀr ser ni byxorna ocksÄ, planen var att bara köra svart men nÀr jag sÄg dessa kunde jag inte lÄta bli haha.
HÀr har vi jag och Robert, som bor en bit ut sÄ han gjorde iordning sig hos mig.
Och family picture innan det var dags att sticka! 

SjÀlva prom var frÄn kl 7.30-11 eller nÄt sÄnt, men Àr nÀstan ingen som Àr dÀr hela tiden. Vi var dÀr mellan ca klockan 9.30-10.30. Innan det var vi en massa folk hemma hos en tjej som heter Xenia. Fullt med folk, mat, alla förÀldrar Àr dÀr för att ta foton. Kl 6 började allt dÀr.

HÀr har ni mig och Pearl! Första man gör nÀr man kommer dit Àr att hitta son date och byta blommor. Till tjejerna fixar man en blomma att sÀtta pÄ handleden som ni ser pÄ bilden och till killarna köper tjejerna en blomma att sÀtta pÄ kavaj kragen.


Och sÄ börjar bilderna att tas!
Jag och Sam, en av lagkaptenerna för lacross laget
Jag och will
Ett par stiliga jenkare


SÄ var det dags för alla killar att rada upp sig


Och sÄ tjejernas tur
Sam och Xenia i mitten (vit klÀnning) Sam Àr som sagt lacross spelare, och Xenia Àr hon som bor dÀr vi var och med mamma frÄn Danmark. De tvÄ Àr Àven tillsammans ocksÄ


Och till sist allihopa, med sina dates
Efter det lÀmnade en hel del för en stund, det var dags för middag och vissa som Àr tillsammans Äker för att ha egna middags dater och sÄ. Men vi var nÄgra som var kvar hos Xenia's och Ät middag dÀr. Btw sÄ var deras hus huuur fint som helst! Det ligger lite utanför C-ville och pÄ en galet stor tomt. Var verkligen ett perfekt stÀlle att vara pÄ innan prom. Xenia's mamma Àr btw frÄn Danmark! SÄ vi pratade en hel del om Skandinavien och Sverige/Danmark, var kul :-)

NÀr middag, foton och allt var klart, efter lite hÀng vid huset och "pregaming" sÄ var det dags att Äka till prom. Temat var "Casino Knight" (knight som i black Knights) och pÄ övervÄningen kunde man spela poker, blackjack och roulette. PÄ nedervÄningen var det dansgolv. Vi hade en rolig timme dÀr med bÄde lite spelandes och dans. Sedan Äkte vi tillbaka till Xenia's house, runt 15-20 st för lite efterfest. Har tyvÀrr inga bilder frÄn varesig prom eller efter hehe ;-) inte sÄ mycket att se dock, mestadels ett dansgolv crowded med people bara.

SÄ min första (och enda) upplevelse av en Amerikansk prom var vÀldigt lyckad! Hade en rolig kvÀll/natt med massa underbart folk :-)

Nu vill önska er dĂ€r hemma ett grymt pĂ„sklov! Liiite avis blir man ju ;-) Ă€ven fast jag precis haft lov haha.. 
Ha det bÀst! Kram
Namn:
Kom ihÄg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Mamma
skriven :

Vilka underbara bilder. pearls klÀnning tycker jag var osannolikt fin. Kul att du stack ut lite med ljusa byxor. SÄÄÄ fin du Àr Olle. Att ni bara var pÄ balen en enda timme lÀt lite kort. Huvudsaken var att balen och allt runtomkring var lyckat.

2 Dad
skriven :

Senior Prom, ruskigt coolt att fÄ uppleva!!!
Vilket radarpar ni Àr du och Will, underbart!
Riktigt snygga brallor, skönt att du stack ut lite frĂ„n de andra grabsen 😄.
Pearl, WOW! Cool! Vilken snygg klÀnning!

PussĂ„kram ❀

3 Lottie
skriven :

Du smÀlter in helt rÀtt bland alla "stiliga jenkare". Snygg Olle!
Kram Lottie

Svar: Ă…Ă„ tack Lottie! Kram
olleusa.blogg.se

4 CtW
skriven :

Geewiz!
Vilken gentleman, Pearl mĂ„ste varit nöjd👍😉 Ni var ruskigt snygga!!
Gillade ffa den lilla gula bröstslagsblomman pĂ„ svarta tuxen, nice colors👌😄.
....speaking of nothing.....welcome back to SHL🎉!!

Svar: Man tackar!😄 haha fĂ„r vĂ€l tĂ€nka att det Ă€r steelers eller nĂ„t..😉
Tack ska du ha, och ett tack för att ni gjorde ert för att hjĂ€lpa i sista omgĂ„ngen, blev lite nervöst dĂ€r ett tag! GĂ€ller för er att ta chansen att komma tillbaka nu nĂ€sta sĂ€song nĂ€r 4 lag gĂ„r upp!đŸ’Ș
olleusa.blogg.se