olleusa.blogg.se

Tja! Mitt namn är Olle Berggren och är 18 år gammal. På den här bloggen kommer du kunna följa mitt år som utbytesstudent i USA hos mina värdpappor Will & David som bor i Charlottesville, Virginia.

CHS Basketball

Hej!
Blev en stabil seger i första basketmatchen för säsongen! Var riktigt kul att se laget lira, de är grymma. Var bra tryck på läktaren också, det var "white-out" på student section så alla hade vita tröjor. Riktigt ballt.
Laget lines up för national anthem

3 poängare från #1 Leon Strauss!

Nästa fredag har vi hemmamatch igen mot en av rivalerna, Albermarle HS! 

Idag hade hela C-ville stora förhoppningar på en snowday... Eller rättare sagt, "ice-day". Skulle komma en is storm under söndagen vilket skulle innebära att marken skulle täckas av is, vilket leder till att skolbussarna inte kan åka och skolan stängs. Redan igår kväll kom besked att skolan öppnar 2 timmar sent (skolan är antingen 1 timme sen, 2 timmar sen, eller helt stängt) så förhoppningarna var stora att det skulle bli helt ledigt. Men... Under natten steg temperaturen till 34, precis över 32 så isen smälte och skolan öppnade 2 timmar sent. Så de var nära haha ;-) men har en känsla att en snowday kommer inom en snar framtid!

Hoppas allt är gött med er! Kram
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: